Zaalverhuur

Zaalverhuur in Baarn bij Tutto Pepe

Geniet van authentiek Italiaans eten in een moderne setting en proef de beste cocktails uit de omgeving.

Ben je op zoek naar een veelzijdige en sfeervolle locatie voor zaalverhuur in Baarn? Bij Tutto Pepe bieden wij twee prachtige zalen die perfect geschikt zijn voor uiteenlopende evenementen. Of je nu een intieme bijeenkomst of een groot feest plant, wij hebben de ruimte en faciliteiten die je nodig hebt. Naast onze goede service, maakt onze centrale ligging maakt ons ook een uitstekende keuze voor zaalverhuur in Soest, Spakenburg, Eemnes, Amersfoort, Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Huizen en omgevende gebieden in ‘t Gooi.

Onze zaal Rosa is ideaal voor kleinere, intieme evenementen. Met een oppervlakte van 37m² biedt deze zaal ruimte aan maximaal 40 personen in een staande setting en 26 personen zittend. De eigen ingang zorgt voor extra privacy en gemak voor je gasten. Zaal Rosa beschikt over WiFi, een beamer (HDMI-aansluiting) met geluidsinstallatie en een Flip-over + whiteboard.

 

Voor grotere evenementen biedt onze zaal Sienna de perfecte setting. Met een oppervlakte van 120m², inclusief garderobe, kan deze zaal maximaal 120 personen in een staande setting en 60 personen zittend ontvangen. Zaal Sienna heeft een eigen ingang, maar ook een eigen bar. Deze zaal beschikt over WiFi, geluidsinstallatie met AUX-kabel + verloopstuk naar iPhone (tot iPhone 15), handheld microfoons (2x), een beamer (HDMI-aansluiting) met geluidsinstallatie en een Flip-over + whiteboard.

Feestzaal huren in de buurt

Bij Tutto Pepe begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we flexibele opties voor zaalverhuur in Baarn. Of je nu een feestzaal wilt huren in de buurt voor een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of een ander speciaal evenement, bij Tutto Pepe ben je aan het juiste adres. Onze zalen bieden de perfecte combinatie van sfeer, comfort en faciliteiten om van jouw evenement een succes te maken. Met onze flexibele ruimtes en uitgebreide faciliteiten kunnen we aan al je wensen voldoen.

Waarom kiezen voor zaalverhuur bij Tutto Pepe?

  • Centraal gelegen: Gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit Baarn, Soest, Spakenburg, Eemnes, Amersfoort, Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Huizen en de rest van ’t Gooi.
  • Uitstekende faciliteiten: Moderne technologie en voorzieningen om je verjaardag, babyshower, vergadering, jubileum of een ander evenement vlekkeloos te laten verlopen.
  • Service: Persoonlijke en betrokken service van ons toegewijde team.
  • Sfeervolle omgeving: Een authentieke Italiaanse ambiance die bijdraagt aan de unieke ervaring van je evenement.
  • Flexibiliteit: Ruimtes die zich aanpassen aan jouw specifieke behoeften en wensen.

Reserveer jouw zaal bij Tutto Pepe

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor zaalverhuur in Baarn bij Tutto Pepe? Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een ruimte te reserveren. Onze zalen zijn flexibel en aanpasbaar aan jouw specifieke wensen, zodat je zeker weet dat je evenement een succes wordt.

Aanvraag zaalverhuur

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 20 tot 300.
DD dash MM dash JJJJ

Contactgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.