Zaalverhuur Hilversum

Zaal huren in de regio Hilversum bij Tutto Pepe

Bent je op zoek naar een sfeervolle en geschikte locatie voor zaalverhuur in de buurt van Hilversum? Zoek niet verder! Tutto Pepe biedt een prachtige locatie in een van de oudste panden in Baarn die perfect is voor allerlei soorten evenementen. Een zaal afhuren kan al vanaf 20 personen maar is ook mogelijk voor grote gezelschappen tot wel 300 personen. Dankzij onze uitgebreide menukaart is er voor iedere gelegenheid bijpassende catering mogelijk. In overleg is vaak nog meer mogelijk. 

Over Tutto pepe zaalverhuur

Tutto Pepe staat voor alles wat bruisend is en ‘full of life’. Dit komt terug in alle facetten van het restaurant. Of het nou het interieur is waarin we the extra mile zijn gegaan, of de   cocktailkaart. Geniet van authentiek Italiaans eten in een moderne setting en proef de beste cocktails uit de omgeving. Voel je thuis in onze comfy, sfeervolle omgeving. Tutto Pepe bruist van het leven en is de ideale plek voor het huren van een zaal in de regio Hilversum.

Zaal afhuren in regio Hilversum voor iedere gelegenheid

Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft, een verjaardagsfeest of een ander speciaal moment wilt vieren, bij ons vind je de perfecte ruimte wanneer je een zaal wilt huren in de regio Hilversum. 

Je kunt eenvoudig een zaal huren door onderstaand formulier in te vullen. 

Wilt je liever eerst telefonisch jouw wensen doorspreken over de zaalverhuur in de regio Hilversum? Dan kunt je ons bereiken op: 035 785 9195

Aanvraag feesten & partijen

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 20 tot 300.
DD dash MM dash JJJJ

Contactgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.