Verjaardagsfeestje regio Almere

Verjaardagsfeestje vieren in regio Almere

Wil je een verjaardagsfeestje vieren in de regio Almere? Zoek niet verder! Tutto Pepe biedt een prachtige locatie in een van de oudste panden van Baarn die perfect is voor het geven van een verjaardagsfeestje. Een zaal afhuren kan al vanaf 20 personen maar is ook mogelijk voor grotere gezelschappen tot wel 300 personen. Dankzij onze uitgebreide menukaart is er voor iedere gelegenheid bijpassende catering mogelijk. In overleg is vaak nog meer mogelijk.  Zo kun je een verjaardagsfeestje geheel naar smaak vormgeven. 

Verjaardagsfeestje? Vier het bij Tutto Pepe

Op een verjaardagsfeestje wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Tutto Pepe weet precies wat er komt kijken bij het vieren van een verjaardagsfeest in de regio Almere. Zo weet je zeker dat het je verjaardagsfeest naar wens verloopt. Via ons formulier onderin kunt je eenvoudig jouw wensen doorgeven. 

Wilt u liever eerst telefonisch uw wensen doorspreken? Dan kunt u ons bereiken op: 035 785 9195

Over Tutto pepe - Verjaardagsfeestjes regio Almere

Tutto Pepe staat voor alles wat bruisend is en ‘full of life’. Dit komt terug in alle facetten van het restaurant. Of het nou het interieur is waarin we the extra mile zijn gegaan, of de   cocktailkaart. Geniet van authentiek Italiaans eten in een moderne setting en proef de beste cocktails uit de omgeving. Voel je thuis in onze comfy, sfeervolle omgeving. Tutto Pepe bruist van het leven en is daarmee de ideale locatie wanneer je een verjaardagsfeestje wilt vieren in Almere en omgeving.

Aanvraag feesten & partijen

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 20 tot 300.
DD dash MM dash JJJJ

Contactgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.