Trouwfeest regio Eemdijk

Trouwfeest geven Eemdijk

Wil je een trouwfeest geven in de regio Eemdijk? Zoek niet verder! Tutto Pepe biedt een prachtige locatie in een van de oudste panden van Baarn die perfect is voor het geven van een trouwfeest. Een zaal afhuren kan al vanaf 20 personen maar is ook mogelijk voor grotere gezelschappen tot wel 300 personen. Dankzij onze uitgebreide menukaart is er voor iedere wens bijpassende catering mogelijk. In overleg is vaak nog meer mogelijk.  Zo kun je jouw trouwfeest in de regio Eemdijk geheel naar smaak vormgeven. 

Trouwfeest? Vier het bij Tutto Pepe

Op een trouwerij wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Tutto Pepe weet precies wat er komt kijken bij het geven van een trouwfeest in de regio Eemdijk. Zo weet je zeker dat het jouw trouwerij volledig naar wens verloopt. Via ons formulier onderin kun je eenvoudig je wensen doorgeven. 

Wil je liever eerst telefonisch jouw wensen doorspreken? Dan kun je ons bereiken op: 035 785 9195

Over Tutto pepe - Trouwfeesten in de regio Eemdijk

Tutto Pepe staat voor alles wat bruisend is en ‘full of life’. Dit komt terug in alle facetten van het restaurant. Of het nou het interieur is waarin we the extra mile zijn gegaan, of de   cocktailkaart. Geniet van authentiek Italiaans eten in een moderne setting en proef de beste cocktails uit de omgeving. Voel je thuis in onze comfy, sfeervolle omgeving. Tutto Pepe bruist van het leven en is daarmee de ideale locatie wanneer je een trouwfeest wilt geven in Eemdijk en omgeving.

Aanvraag feesten & partijen

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 20 tot 300.
DD dash MM dash JJJJ

Contactgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.