Italiaans eten Bunschoten-Spakenburg

Ontdek de Italiaanse keuken

Geniet van authentiek Italiaans eten in de regio Bunschoten-Spakenburg in een moderne setting en proef de beste cocktails uit de omgeving.

Tutto Pepe staat voor alles wat bruisend is en ‘full of life’. Dit komt terug in alle facetten van het Italiaanse restaurant in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg. Of het nou het interieur is waarin we the extra mile zijn gegaan, of de cocktailkaart. Geniet van authentiek Italiaans eten in een moderne setting en proef de beste cocktails uit de omgeving. Voel je thuis in onze comfy, sfeervolle omgeving. Tutto Pepe bruist van het leven en is de ideale plek voor een fijne avond uit.

 

Italiaanse keuken in een historisch pand in de regio Bunschoten-Spakenburg

De Kromme Elleboog, de Vier Heemskinderen, Greenfields… Een monumentaal pand als dit kent door zijn leeftijd vele eigenaren. De Amsterdamsestraatweg in Baarn was in die tijd een weg Amsterdam – Amersfoort. Tegenover het pand stond een tolhuisje. In 1756 werd de herberg bij kasteel Groeneveld gevoegd en kreeg het ook de naam ervan. De herberg was tegelijk tolhuis en pleisterplaats voor de postkoetsen.

Nu herbergt het pand het sfeervolste Italiaanse restaurant van de regio Bunschoten-Spakenburg. Kom heerlijk genieten van de Italiaanse keuken bij Tutto Pepe.

Reserveer eenvoudig via   info@tuttopepe.nl of telefonisch op   035 785 9195