Feestlocatie Bunschoten-Spakenburg

feestlocatie regio Bunschoten-Spakenburg bij Tutto Pepe

Bent je op zoek naar een sfeervolle en geschikte feestlocatie in de buurt van Bunschoten-Spakenburg? Zoek niet verder! Tutto Pepe biedt een prachtige feestlocatie in een van de oudste panden van Baarn die perfect is voor allerlei soorten evenementen. Een zaal afhuren kan al vanaf 20 personen maar is ook mogelijk voor grote gezelschappen tot wel 300 personen. Dankzij onze uitgebreide menukaart is er voor iedere gelegenheid bijpassende catering mogelijk. In overleg is vaak nog meer mogelijk. 

Feestlocatie voor iedere gelegenheid

Of u nu een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft, een verjaardagsfeest of een ander speciaal moment wilt vieren, Tutto Pepe biedt de perfecte feestlocatie in de regio  Bunschoten-Spakenburg. Je kunt eenvoudig een feestzaal huren door onderstaand formulier in te vullen. 

Wil je liever eerst telefonisch uw wensen doorspreken? Dan kunt je ons bereiken op: 035 785 9195

Over Tutto pepe - feestlocatie Bunschoten-Spakenburg

Tutto Pepe staat voor alles wat bruisend is en ‘full of life’. Dit komt terug in alle facetten van het restaurant. Of het nou het interieur is waarin we the extra mile zijn gegaan, of de   cocktailkaart. Geniet van authentiek Italiaans eten in een moderne setting en proef de beste cocktails uit de omgeving. Voel je thuis in onze comfy, sfeervolle omgeving. Tutto Pepe bruist van het leven en is daarmee de ideale feestlocatie in de regio Bunschoten-Spakenburg.

Aanvraag feesten & partijen

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 20 tot 300.
DD dash MM dash JJJJ

Contactgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.