Feest geven in Almere

Feest geven in de regio Almere bij Tutto Pepe

Wil je een feest organiseren in de regio Almere? Zoek niet verder! Tutto Pepe biedt een prachtige locatie in een van de oudste panden van Baarn die perfect is voor het geven van een feest. Een zaal afhuren kan al vanaf 20 personen maar is ook mogelijk voor grote gezelschappen tot wel 300 personen. Dankzij onze uitgebreide menukaart is er voor iedere gelegenheid bijpassende catering mogelijk. In overleg is vaak nog meer mogelijk. 

Feest organiseren voor iedere gelegenheid

Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft, een verjaardagsfeest of een ander speciaal moment wilt vieren, Tutto Pepe biedt de perfecte plek voor het geven van een feest in de regio  Almere. Je kunt eenvoudig onze locatie afhuren door onderstaand formulier in te vullen. 

Wilt je liever eerst telefonisch uw wensen doorspreken? Dan kun je  ons bereiken op: 035 785 9195

Over Tutto pepe

Tutto Pepe staat voor alles wat bruisend is en ‘full of life’. Dit komt terug in alle facetten van het restaurant. Of het nou het interieur is waarin we the extra mile zijn gegaan, of de   cocktailkaart. Geniet van authentiek Italiaans eten in een moderne setting en proef de beste cocktails uit de omgeving. Voel je thuis in onze comfy, sfeervolle omgeving. Tutto Pepe bruist van het leven en is daarmee de ideale locatie wanneer u een feest wilt geven in Almere  en omgeving.

Aanvraag feesten & partijen

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 20 tot 300.
DD dash MM dash JJJJ

Contactgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.