Borrel geven regio Bunschoten-Spakenburg

Receptie geven Bunschoten-Spakenburg

Wil je een borrel geven in de regio Bunschoten-Spakenburg? Zoek niet verder! Tutto Pepe biedt een prachtige locatie in een van de oudste panden van Baarn die perfect is voor het geven van een receptie. Een zaal afhuren kan al vanaf 20 personen maar is ook mogelijk voor grotere gezelschappen tot wel 300 personen. Dankzij onze uitgebreide menukaart is er voor iedere gelegenheid bijpassende catering mogelijk. In overleg is vaak nog meer mogelijk.  Zo kun je jouw borrel of receptie in de regio Bunschoten-Spakenburg geheel naar smaak vormgeven. 

Borrel? Geef het bij Tutto Pepe

Op een borrel wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Tutto Pepe weet precies wat er komt kijken bij het geven van een receptie in de regio Bunschoten-Spakenburg. Zo weet je zeker dat het jouw borrel volledig naar wens verloopt. Via ons formulier onderin kun je eenvoudig je wensen doorgeven. 

Wil je liever eerst telefonisch je wensen doorspreken? Dan kun je ons bereiken op: 035 785 9195

Over Tutto pepe - Recepties regio Bunschoten-Spakenburg

Tutto Pepe staat voor alles wat bruisend is en ‘full of life’. Dit komt terug in alle facetten van het restaurant. Of het nou het interieur is waarin we the extra mile zijn gegaan, of de   cocktailkaart. Geniet van authentiek Italiaans eten in een moderne setting en proef de beste cocktails uit de omgeving. Voel je thuis in onze comfy, sfeervolle omgeving. Tutto Pepe bruist van het leven en is daarmee de ideale locatie wanneer je een receptie wilt geven in Bunschoten-Spakenburg en omgeving.

Aanvraag feesten & partijen

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 20 tot 300.
DD dash MM dash JJJJ

Contactgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.