Bedrijfsfeest regio Eemdijk

Bedrijfsfeest Eemdijk

Wil je een bedrijfsfeest  organiseren in de regio Eemdijk? Zoek niet verder! Tutto Pepe biedt een prachtige locatie in een van de oudste panden van Baarn die perfect is voor het geven van een bedrijfsfeest . Een zaal afhuren kan al vanaf 20 personen maar is ook mogelijk voor grotere gezelschappen tot wel 300 personen. Dankzij onze uitgebreide menukaart is er voor iedere gelegenheid bijpassende catering mogelijk. In overleg is vaak nog meer mogelijk.  Zo kun je jouw bedrijfsfeest  geheel naar smaak vormgeven. 

bedrijfsfeest? Vier het bij Tutto Pepe

Op een bedrijfsfeest  wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Tutto Pepe weet precies wat er komt kijken bij het vieren van een bedrijfsfeest  in Eemdijk en omgeving. Zo weet je zeker dat het jouw bedrijfsfeest  volledig naar wens verloopt. Via ons formulier onderin kun je eenvoudig je wensen doorgeven. 

Wil je liever eerst telefonisch je wensen doorspreken? Dan kun je  ons bereiken op: 035 785 9195

Over Tutto pepe - bedrijfsfeesten regio Eemdijk

Tutto Pepe staat voor alles wat bruisend is en ‘full of life’. Dit komt terug in alle facetten van het restaurant. Of het nou het interieur is waarin we the extra mile zijn gegaan, of de   cocktailkaart. Geniet van authentiek Italiaans eten in een moderne setting en proef de beste cocktails uit de omgeving. Voel je thuis in onze comfy, sfeervolle omgeving. Tutto Pepe bruist van het leven en is daarmee de ideale locatie wanneer je een bedrijfsfeest  wilt vieren in Eemdijk en omgeving.

Aanvraag feesten & partijen

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 20 tot 300.
DD dash MM dash JJJJ

Contactgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.